Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΑΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝΜε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συναδέλφων και συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 στο κέντρο διασκέδασης «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ», η ετήσια χοροεσπερίδα της ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών όπου όλοι οι παρόντες άφησαν για λίγο ....
τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας απολαμβάνοντας μια όμορφη μουσική βραδιά.
-       Εκ μέρους των επίσημων προσκεκλημένων την εκδήλωση τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. ΔΑΚΗΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. ΤΣΕΝΗΣ, ο Πρόεδρος της ΕΑΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κ. ΔΡΟΜΠΟΥΡΑΣ, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. ΧΟΝΔΡΟΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. ΣΟΥΛΤΗΣ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. ΚΑΙΣΑΡΗΣ, οι Νομικοί Σύμβουλοι της Ένωσης μας κ.κ. ΜΗΛΙΟΣ και ΤΣΟΥΜΕΛΑΣ, καθώς και πλήθος παραγόντων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.
-       Από πλευράς μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παραπάνω, αλλά κυρίως τους απλούς συναδέλφους και συμπολίτες μας που με την καθοριστική παρουσία τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάδειξη των δεσμών φιλίας που ενώνουν το σύνολο της κοινωνίας μας απέναντι στη λαίλαπα της κρίσης που βιώνουμε και οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί.

Πηγή: greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου