Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΑΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2013 - ΦΩΤΟ
Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ» η Ετήσια Χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών όπου συνάδελφοι και συμπολίτες άφησαν για λίγο πίσω τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας και διασκέδασαν όλοι μαζί σε μια όμορφη μουσική βραδιά.
   Την εκδήλωση τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. ΧΟΝΔΡΟΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. ΝΤΑΛΕΤΣΟΣ, ο Βουλευτής Ν.Δ. Γρεβενών κ. ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. ΔΑΚΗΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. ΛΑΤΣΟΣ, οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών κ.κ. ΑΡΜΠΑΡΑΣ και ΠΑΛΑΣΚΑΣ, ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. ΤΣΙΑΡΣΩΤΗΣ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. ΓΙΑΤΣΟΣ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. ΤΣΕΝΗΣ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ, ο τέως Δήμαρχος Γρεβενών κ. ΝΟΥΤΣΟΣ, ο Διοικητής Π.Υ. Γρεβενών κ. ΚΑΙΣΑΡΗΣ καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης μας κ. ΜΗΛΙΟΣ, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κ. ΝΑΤΣΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Υ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ κ. ΜΠΑΡΟΣ.
   Το Διοικητικό μας Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας στηρίζοντας έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά την εκδήλωση αυτή και αποδεικνύοντας περίτρανα ότι παρά τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες που βιώνουμε, η συνοχή της κοινωνίας μας παραμένει εξαιρετικά αρραγής και αυτό είναι ένα από τα θεμέλια στα οποία πρέπει να χτίσουμε το αύριο. 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ:
Ο Οργανωτικός Γραμματέας εν δράσει...

Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Μακεδονίας κ. Χονδρός Βάιος

.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. Νταλέτσος Κώστας

Ο Βουλευτής Ν.Δ. Γρεβενών κ. ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ Τιμολέων

Ο τέως Δήμαρχος Γρεβενών κ. ΝούτσοςΟ Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. ΔασταμάνηςΟ Ανρέας Κύρκος βραβεύεται για την προσφορά του στο συνδικαλιστικό κίνημα

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. ΛάτσοςΟ Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάτσος Γιάννης πάντα παρών
Ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. Τσιαρσώτης Χρήστος παρέα με τον κ.ΠαππάΝίκος Δάσκαλος (τραγούδι), Κώστας Ζέρβας (κλαρίνο), Στάμος Γιώργος (βιολί) και Ντόντης Βαγγέλης (ντέφι), έδωσαν τα ρέστα τους και διασκέδασαν όλο τον κόσμο μέχρι το πρωί.ΑΨΟΓΟΣ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου