Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

"Βάζουν και στη... μπάντα οι Γερμανοί"***


Με δούρειο ίππο την Ενωμένη Ευρώπη που τους παρασχέθηκε απλόχερα από τους φονευθέντες προοδευτικούς και δημοκρατικούς λαούς, οι ΔυτικοΓερμανοί κατάφεραν να ενσωματώσουν την πάμπτωχη Ανατολική Γερμανία, οδηγώντας πλέον το ενωμένο κράτος τους όχι μόνο στην ευημερία, αλλά και στην ανά τους αιώνες ποθούμενη επιβολή και επικυριαρχία έναντι όλων των άλλων.
Ήγγικεν η ώρα της αντίστασης , όπου με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, οφείλουμε όλοι μας να συνταχθούμε, ανεξαρτήτου χρώματος και σχηματισμού που εκπροσωπούμε ή "εκπροσωπούμαστε", πίσω από μια κοινή γραμμή άμυνας που θα οδηγήσει τον αγώνα στην ανατροπή και στη νίκη επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τον κανόνα της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της αυτονομίας των Εθνών.
Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι μικροπολιτικές, καιροσκοπισμοί, τυχοδιωκτισμοί, δογματισμοί και διχασμοί, προσέφεραν μόνον χάος και πόνο, ενώ η ενότητα χρυσά γράμματα.
Στο χέρι όλων μας είναι να διαλέξουμε πως θα τη γράψουμε...

***"Την αποταμίευση και μάλιστα σε περίοδο κρίσης συνεχίζουν οι Γερμανοί καθώς σύμφωνα με στοιχεία της Bundesbankοι ιδιωτικές καταθέσεις των Γερμανών έφτασαν πέρυσι τα4,715 τρισεκατομμύρια ευρώ καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ.
Εκπρόσωπος της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας επεσήμανε ότι μετά την ενοποίηση των δύο Γερμανιών παρουσιάζεται σταθερή αύξηση στον πλούτο των Γερμανών με εξαίρεση κάποιους μήνες που έχει παρατηρηθεί μείωση.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ποσό τον 4,715 τρισ. δεν περιλαμβάνονται άλλα περιουσιακά στοιχεία όπως η ακίνητη περιουσία. Παράλληλα αυξήθηκε ελάχιστα το ιδιωτικό χρέος των Γερμανών πολιτών που έφτασαν από τα 1,5476 τρισεκατομμύρια το 2010 στα 1,5498 το 2011."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου