Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Αγρίνιο: Δίνει την δική του μάχη ο Συνδικαλιστής αστυνομικός


Αγρίνιο: Δίνει την δική του μάχη ο Συνδικαλιστής αστυνομικός

Δημοσιευμένο στο : http://www.achaianews.gr
Τρίτη, 03 Ιανουάριος 2012
Την Πρωτοχρονιά βρέθηκε στο νοσοκομείο  και ο αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Κολονέλος, για να ενημερωθεί για την κατάσταση του και να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του.

Συνεχίζει να δίνει την μάχη για την ζωή ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Κούλης Γρηγοράκος που από τις 24 Νοεμβρίου, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου, μετά το τροχαίο που είχε στην εθνική οδό.
Ο αστυνομικός, έρχονταν με το αυτοκίνητο του στο Αγρίνιο για να συμμετάσχει ως εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ σε Περιφερειακή Σύσκεψη συνδικαλιστών των σωμάτων ασφαλείας της Δυτικής Ελλάδας και λίγο έξω από το κοσμικό κέντρο «Ρόδα», το όχημα εισήλθε σε παράδρομο της εθνικής οδού και συγκρούστηκε σφοδρά με τρακτέρ.
Αποτέλεσμα, ο αστυνομικός  να τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα και να συνεχίζει μετά από τόσες μέρες, να παλεύει για την ζωή, με την βοήθεια των θεραπόντων ιατρών, έχοντας πρόβλημα στους πνεύμονες.

Στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένεια του, αλλά και πολλοί συνάδελφοί του, που τον επισκέπτονται από αρκετές περιοχές της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Χθες πρώτη μέρα του χρόνου, στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Κολονέλος, για να ενημερωθεί για την κατάσταση του και να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του.
Πηγές:
http://www.achaianews.g
http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2012/03012012-9.html
Σχόλιο: Φίλε Κούλη, πάλεψε όσο πιο δυνατά μπορείς! Η σκέψη μας μαζί σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου