Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

"Έφυγε" ο Κούλης Γρηγοράκος...

 Αθήνα 17 Ιανουαρίου 2012  
Αριθ. Πρωτ. : 603/8/45  

«Έφυγε» ο Κούλης Γρηγοράκος
   koulis_grigorakosΤο Προεδρείο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ανακοινώνει με βαθιά οδύνη την απώλεια του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων Κυριακούλη Γρηγοράκου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Αγρινίου, μετά από την άνιση μάχη που έδινε για τη ζωή του, 54 ημέρες τώρα.
  Ο αείμνηστος μαχητής του συνδικαλιστικού μας κινήματος, είχε ξεκινήσει από την Αθήνα το πρωί της 24ης Νοεμβρίου 2011, για να εκπροσωπήσει την Ομοσπονδία μας στο Περιφερειακό Γενικό Συμβούλιο Σωμάτων Ασφαλείας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, με αντικείμενο τη λήψη αποφάσεων για τη διεκδίκηση λύσεων στα καυτά προβλήματα των συναδέλφων της περιοχής. Ασυμβίβαστος όπως πάντα, έτρεξε στο καθήκον για να ακουστεί η φωνή της Ομοσπονδίας στη συνέλευση. Όμως, λίγο έξω από την πόλη του Αγρινίου, έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος.
   Ο Κυριακούλης Γρηγοράκος, υπηρέτησε το συνδικαλιστικό μας κίνημα επί σειρά ετών ως πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας, αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία μας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Διοικητικού Συμβουλίου σε διάφορα αξιώματα, ενώ διετέλεσε και Αντιδήμαρχος Τριπόλεως, έχοντας κερδίσει την εκτίμηση των συναδέλφων και των συμπολιτών μας για την διαρκή, αγόγγυστη και ανιδιοτελή συμμετοχή και προσφορά του στον κοινό μας αγώνα.
   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο και ένα από τα παλαιότερα στελέχη μας και συλλυπείται θερμά τους οικείους του.
   Η νεκρώσιμη ακολουθία του Κυριακούλη Γρηγοράκου θα ψαλλεί αύριο Τετάρτη,18 Ιανουαρίου 2012, στις 15.00 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Βασιλείου Τριπόλεως.
ypografes-poasy
Καλό ταξίδι φίλε Κούλη. Θα σε θυμόμαστε πάντα.
Χρήστος Τριγώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου